• Välkommen till Kvarterskliniken Husaren!

  Telefon: 031 - 33 99 309

  Adress: Husargatan 44, Göteborg

 • Välkommen till Kvarterskliniken Husaren!

  Telefon: 031 - 33 99 309

  Adress: Husargatan 44, Göteborg

 • Välkommen till Kvarterskliniken Husaren!

  Telefon: 031 - 33 99 309

  Adress: Husargatan 44, Göteborg

 • Välkommen till Kvarterskliniken Husaren!

  Telefon: 031 - 33 99 309

  Adress: Husargatan 44, Göteborg

Kvarterskliniken Husaren

 

Primärvård på dina villkor

Här på Kvarterskliniken Husaren träffar du specialister i allmänmedicin, ST-läkare, erfarna distriktssköterskor som även gör hembesök i närområdet, sjuksköterskor specialiserade på kroniska sjukdomar, barnsköterskor, psykolog, kurator tillsammans med många fler.

Vår målsättning är att du ska bli ”färdigbehandlad” hos oss när det gäller primärvårdsbehov. Om du skulle behöva kvalificerad sjukhusvård, ser vi givetvis till att du hamnar rätt i vårdkedjan. Vi kommer helt enkelt att anpassa oss efter dina behov. Det kallar vi primärvård på dina villkor.

Hitta hit

 

Öppettider

Telefon och tidsbokning

Helgfria vardagar 8.00 - 17.00

 

Provtagning, lab

Måndagar, onsdagar - torsdagar 8.00 - 9.15, 10.00 - 12.00, 13.30 - 16.00

Tisdagar 8.30 - 9.15, 10.00 - 12.00, 13.30 - 16.00

Fredagar 8.00 - 9.15, 10.00 - 12.00

 

 

Vaccinationsmottagning 

Hos oss på plats vaccinerar vi främst mot fästingburen smitta TBE och influensa, helst eftermiddagar mellan kl 14.00 - 16.00. Ingen tidsbokning behövs. 

 

För övriga vacciner hänvisar vi till vår stora resevaccinationsmottagning som finns på samma adress som våra systerklinikern Kungsportsläkarna och Kvarterskliniken Lorensberg, Kungsportsavenyn 33. Här finns specialister inom resemedicin vilket innebär att oavsett vilket behov av vaccinationsskydd du och din familj har, blir ni alltid väl omhändertagna.

 

Ingen tidsbokning krävs utan det är drop-in som gäller. Klicka här för mer information.

 

 

Kvarterskliniken BVC

Alla barnfamiljer är varmt välkomna till Kvarterskliniken BVC som ni också finner på Kungsportsavenyn. Här möter ni barnläkare och barnsköterskor som arbetar enligt de riktlinjer som gäller för barnhälsovården i Västra Götaland.

 

Vi erbjuder hembesök till alla nyblivna föräldrar och möjlighet till att delta i föräldragrupper vid ett flertal tillfällen under barnets första år, för att diskutera olika aktuella teman. Vi erbjuder också alla våra föräldrar möjligheten att delta i kostnadsfria kurser och diskussionsträffar, bland annat en hjärt- och lungräddningskurs.

 

Mer information om Kvarterskliniken BVC får du om du följer den här länken. Välkommen!

 

 

Är du nöjd med ditt vårdval?

Vill du veta vad patientsäkerhet står för hos oss på Kvarterskliniken Husaren? Läs gärna mer genom att klicka på boxen Patientsäkerhet nedan.

 

Vad ni anser om oss är av stor betydelse. Använd därför formuläret Synpunkter nedan för att ge oss både positiv såväl som negativ feedback. Vi strävar alltid efter att bli bättre och dina synpunkter är viktiga! Obs! Synpunkterna läses oregelbundet och kan därför inte användas för medicinska frågor. 

 

 

 

 

 

 

 

Ring oss: 031-33 99 309

 

Vid behov av akutvård, ring 112

 

 • Ring 1177 Sjukvårdsrådgivningen om du eller någon anhörig blivit sjuk och behöver rådgöra med en sjuksköterska.
 • Besök  http://www.1177.se/ för att få information om hälsa och sjukvård och själv läsa om t.ex. sjukdomar, läkemedel och behandlingar.

 

  

Kvarterskliniken Husaren är ansluten till Mina vårdkontakter där du enkelt kan få kontakt med oss via Internet. Där kan du beställa tid, av-/omboka tid, förnya recept och ändra/välja vilken vårdcentral du vill vara ansluten till. Genom att klicka på bilden ovan kan du logga in alternativt skapa ett konto. För att kunna skapa ett konto behöver du en e-legitimation eller en mobiltelefon.

 

Vill du bli patient hos oss?

Ring oss på 031 - 33 99 309 för snabb återkoppling eller använd  Mina vårdkontakter För att välja/ändra vårdcentral.

 

Det är viktigt att du redan nu bestämmer dig för att bli patient hos oss, även om du inte har något direkt behov av vård. Förutom att det kommer gå snabbare när du kommer hit kostar besöket bara 100:- (frikort gäller), jämfört med det tredubbla om du inte är listad hos oss. Vi har också en resevaccinationsmottagning där du och din familj kan vaccineras inför er utlandsresa.

 

Hitta hit!

Besöksadress: Husargatan 44, Göteborg

Telefon: 031-33 99 309

 

Läkarmottagningens öppettider är helgfria vardagar,
måndag - fredag, 8.00 - 17.00

 

Åk kollektivt: Hållplats Pilgatan, Handelshögskolan eller Hagakyrkan

Parkera här: Skanstorget, P-hus på Pilgatan

 

 

 

Efter stängning

Även efter stängning står vi redo att ta hand om er men då istället på Alléjouren som vi driver tillsammans med Capio. Dit hänvisar vi alla våra patienter som behöver söka sjukvård mellan kl 17-22 vardagar och mellan kl 10-16 lördag, söndag och helgdagar. Alléjouren finner ni på Södra Allégatan 6. Läs mer här.