• Lediga tjänster

    Vi är alltid på jakt efter kompetenta och engagerade medarbetare. Sök en av våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan.

Vill du bli en av oss?

 

Vi på Kvartersklinikerna söker alltid efter nya medarbetare med rätt kompetens och attityd för att komplettera vår arbetsstyrka. Utöver vårt uppdrag inom primärvård utför vi även hälsoundersökningar både för företag och privatpersoner, utfärdar intyg och vaccinerar.

 

Vi tar emot ansökningar via e-post till rekrytering@kvarterskliniken.se om inte annat framgår vid respektive tjänst nedan.

 

Läkare

Specialistläkare allmänmedicin

Till Kungsportsläkarna, mitt på Avenyn i centrala Göteborg, söker vi nu efter en specialistläkare inom allmänmedicin. Vi är en vårdcentral med ca 10 000 listade, vi driver en stor vaccinationsmottagning på samma adress, vi utfärdar även intyg och hälsoundersökningar. Om du är driven, engagerad, kompetent och nyfiken på hur just vi gör för att ta hand om våra kunder och patienter på bästa sätt - hör av dig så berättar vi mer. 

 

Vi som arbetar här och ser fram emot att välkomna in en ny medlem till vårt team är ett stort gäng mycket engagerade och kompetenta kollegor som ställer höga krav både på oss själva och de i vår omgivning. Vi har alla stora hjärtan och nära till skratt och tvekar inte en sekund på att du inte kommer trivas hos oss.

 

Har vi gjort dig nyfiken? Maila gärna vår medicinskt ansvarige läkare Carl-Peter Anderberg på carl-peter.anderberg@kvarterskliniken.se redan idag för att lära dig mer. Vi avser tillsätta tjänsten omgående och även om vi gärna ser att du arbetar heltid kan vi ha möjligheten att vara flexibla om deltid önskas. Välkommen in med din ansökan!

 

ST-läkare

Går du i tankarna att specialisera dig till allmänläkare och skulle vilja göra det på någon av våra vårdcentraler? Eller är du redan under pågående utbildning men önskar nya utmaningar på en ny arbetsplats? Vi kan erbjuda ett brett patientklientel och engagerade handledare i antingen centrala Göteborg eller i Tanum. Det råder en stor och intressant variation mellan att arbeta i storstad eller landsbygd.

 

Välkommen att kontakta oss på rekrytering@kvarterskliniken.se för mer information. 

 

Distrikts- och sjuksköterskor

Klinikledare för tillsvidareanställning

Kvarterskliniken Tanums klinikledare sedan start 2009 börjar planera sin pension och det är därmed dags för oss att rekrytera. Du som är distriktssköterska eller sjuksköterska med eller utan specialistkompetens, med erfarenhet inom primärvård och gärna även vaccinering och företagshälsovård, med önskan om att utvecklas och sätta tänderna i något nytt - det är dig vi söker. 

 

Att du har en utbildning som distriktssköterska eller sjuksköterska i botten är ett krav, det är även primärvårdserfarenhet och tidigare arbete som ledare. Egenskaper vi förväntar oss att se i dig är motivation, handlingskraft, ambition och driv. Egenskaper av stor vikt för att kunna hjälpa oss bedriva Vård på dina villkor, en vision vi alla delar. 

 

Tjänsten som klinikledare hos oss är ett arbete vi helst ser att du utför på heltid men för rätt person har vi ev möjlighet att vara flexibla. Din främsta arbetsuppgift kommer vara att leda, ansvara, planera och fördela arbetet av den dagliga verksamheten men också att arbeta sida vid sida tillsammans med dina kollegor med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

 

Kvarterskliniken Tanum är en liten vårdcentral (ca 5000 listade) med ett stort hjärta och vi är ett härligt team bestående av kompetenta, engagerade, drivna och målmedvetna kollegor som ser fram emot att få hälsa dig välkommen och fortsätta utvecklas tillsammans. 

 

Nyfiken? Maila oss på rebecka.forssander@kvarterskliniken.se så berättar vi mer. Skriv gärna "Klinikledare Tanum" i ämnesraden.

 

Distrikts-/sjuksköterska om heltid/deltid

Just nu söker vi också till Kvarterskliniken Tanum en uttökning av vår grundbemanning. Vi önskar träffa dig som är distrikts- eller sjuksköterska och om du är specialiserad inom astma/KOL, barn, diabetes eller resevaccin är det stora plus. Du kanske precis slutat arbeta men är ändå inte helt redo att ge upp yrkeslivet, eller föräldraledig med en önskan om att upprätthålla din kompetens eller bara redo för en ny arbetsplats. En arbetsplats med närhet till beslut och med en gemensam vision att tillsammans lyckas bedriva vård på bästa sätt.

 

Kortsiktigt är vi intresserade av både dig som önskar arbeta lite mer som mindre och på längre sikt dig som önskar täcka upp vid behov alternativt en mindre tjänstgöringsgrad.

 

Vi rekeryterar löpande så skicka in ett personligt brev och CV till rebecka.forssander@kvarterskliniken.se redan idag. Skriv gärna "Tanum" i ämnesraden.

 

Distriktssköterska på heltid

Kvarterskliniken Husaren är vår mysigaste vårdcentral med sina ca 5 500 listade och ett läge precis vid Haga Nygata i centrala Göteborg. Här är vi ett mindre team med desto större samhörighet. Vi söker nu en ny medlem och det är där du kommer in i bilden. Du är distriktssköterska med tidigare arbete inom primärvården, kan du vaccinera och/eller har specialiserat dig är det stora plus. Vi vill också att du är trevlig, socialt begåvad, engagerad och stresstålig. Känner du att beskrivningen passar in? Hör av dig!

 

Vi avser tillsätta tjänsten omgående och vi intervjuar allteftersom så fila inte på ansökan för länge. Maila rekrytering@kvarterskliniken.se redan idag!

 

Välkommen in med din ansökan!

 

Maila oss på: rekrytering@kvarterskliniken.se
S
kriv gärna sökande tjänst och klinik i ämnesraden för snabbare hantering.