• Lediga tjänster

    Vi är alltid på jakt efter kompetenta och engagerade medarbetare. Sök en av våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan.

Vill du bli en av oss?

 

Vi på Kungsportsläkarna och Kvartersklinikerna söker alltid efter nya medarbetare med rätt kompetens och attityd för att komplettera vår arbetsstyrka. Utöver vårt uppdrag inom primärvård utför vi även hälsoundersökningar och vi vaccinerar.

 

Läkare

Specialister i allmänmedicin

Är du specialist i allmänmedicin och söker nya utmaningar? Önskar du arbeta i ett företag som drivs av engagerad personal med närhet till beslut och påverkan av din arbetssituation? Till Kvarterskliniken Tanum söker vi just nu efter specialister i allmänmedicin för att bemöta ett ökat patienttryck. Välkommen att höra av dig!

  

ST-läkare

Går du i tankarna att specialisera dig till allmänläkare och skulle vilja göra det på någon av våra vårdcentraler? Eller är du redan under utbildning men önskar nya utmaningar? Vi kan erbjuda ett brett patientklientel och engagerade handledare i antingen centrala Göteborg eller i Tanum. Det råder en stor och intressant variation mellan att arbeta i storstad eller landsbygd. Välkommen att kontakta oss för mer information.

 

Psykolog

Vår nuvarande psykolog skall gå vidare för nya uppdrag och därför söker vi nu en ny.

 

Vi önskar träffa dig som är engagerad, kompetent, målmedveten, service-minded och redo för nya utmaningar. Vi är ett företag i ständig utveckling och rörelse mot att lyckas bedriva primärvård på bästa sätt för våra patienter. Din arbetsplats kommer vara i nybyggda lokaler i centrala Göteborg.

 

Arbetet på vårdcentral präglas av en helhetssyn på människor, vi har i uppdrag att erbjuda personer med psykisk ohälsa ett tidigt adekvat omhändertagande. Psykologen ingår tillsammans med kuratorn i vårdcentralens psykosociala team som i samarbete med övriga personalgrupper strävar efter att kunna ge våra patienter ett bra omhändertagande.

 

Till dina arbetsuppgifter hör främst bedömning, utredning och behandling. Behandlingsarbetet bedrivs utifrån stegvis vård, med psykologisk rådgivning, kris- och stödsamtal och psykoterapi.

 

För mer information kring tjänsten och för att lämna in din ansökan använd först och främst nedanstående mail. Vi ser fram emot att höra av dig!

 

Timpool

Vi har även alltid ett behov av att fylla på vår timpool med sjuksköterskor (gärna med erfarenhet av primärvård och resevaccinering), receptionister och vårdadministratörer, både i Göteborg och Tanum.

 

Välkommen att maila in din ansökan!

 

Mail: rekrytering@kvarterskliniken.se

Kontaktuppgifter

 

Kungsportsläkarna

Kungsportsavenyen 33, Göteborg
031 - 33 99 970

 

Kvarterskliniken Lorensberg

Kungsportsavenyen 33, Göteborg
031 - 33 99 303

 

Kvarterskliniken Husaren

Husargatan 44, Göteborg
031 - 33 99 309

 

Kvarterskliniken BVC Göteborg

Kungsportsavenyn 33, Göteborg

031 - 33 99 303

bvc@kvarterskliniken.se

 

Kvarterskliniken Tanum

Affärsvägen 3, Tanumshede
0525 - 640 40

 

Kvarterskliniken BVC Tanum

Familjecentralen, Hedeskolan, Tanumshede

0525 - 640 40

bvctanum@kvarterskliniken.se

 

Huvudkontor/ekonomiavdelning

Kungsportsavenyn 33, Göteborg

Box 3005, 400 10 Göteborg

ekonomi@kvarterskliniken.se