• Lediga tjänster

    Vi är alltid på jakt efter kompetenta och engagerade medarbetare. Sök en av våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan.

Vill du bli en av oss?

 

Vi på Kvartersklinikerna söker alltid efter nya medarbetare med rätt kompetens och attityd för att komplettera vår arbetsstyrka. Utöver vårt uppdrag inom primärvård utför vi även hälsoundersökningar både för företag och privatpersoner, utfärdar intyg och vaccinerar.

 

Vi tar emot ansökningar via e-post till rekrytering@kvarterskliniken.se

 

Läkare

Specialister i allmänmedicin

Är du specialist i allmänmedicin och söker nya utmaningar? Önskar du arbeta i ett företag som drivs av engagerad personal med närhet till beslut och påverkan av din arbetssituation? Till Kvarterskliniken Tanum söker vi just nu efter en specialist i allmänmedicin för fast anställning. Välkommen att höra av dig!

  

ST-läkare

Går du i tankarna att specialisera dig till allmänläkare och skulle vilja göra det på någon av våra vårdcentraler? Eller är du redan under utbildning men önskar nya utmaningar? Vi kan erbjuda ett brett patientklientel och engagerade handledare i antingen centrala Göteborg eller i Tanum. Det råder en stor och intressant variation mellan att arbeta i storstad eller landsbygd. Välkommen att kontakta oss för mer information.

 

 

Distrikts- eller sjuksköterska

Klinikledare för tillsvidareanställning

Kvarterskliniken Tanums klinikledare sedan start 2009 börjar planera sin pension och det är därmed dags för oss att rekrytera. Du som är distriktssköterska eller sjuksköterska med eller utan specialistkompetens, med erfarenhet inom primärvård och gärna även vaccinering och företagshälsovård, med önskan om att utvecklas och sätta tänderna i något nytt - det är dig vi söker. 

 

Att du har en utbildning som distriktssköterska eller sjuksköterska i botten är ett krav, det är även primärvårdserfarenhet och tidigare arbete som ledare. Egenskaper vi förväntas oss att se i dig är motivation, handlingskraft, ambition och driv. Egenskaper av stor vikt för att kunna hjälpa oss bedriva Vård på dina villkor, en vision vi alla delar. 

 

Tjänsten som klinikledare hos oss är ett arbete vi helst ser att du utför på heltid men för rätt person har vi ev möjlighet att vara flexibla. Din främsta arbetsuppgift kommer vara att leda, ansvara, planera och fördela arbetet av den dagliga verksamheten men också att arbeta sida vid sida tillsammans med dina kollegor med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

 

Kvarterskliniken Tanum är en liten vårdcentral (ca 5000 listade) med ett stort hjärta och vi är ett härligt team bestående av kompetenta, engagerade, drivna och målmedvetna kollegor som ser fram emot att få hälsa dig välkommen och fortsätta utvecklas tillsammans. 

 

Nyfiken? Maila oss på rekrytering@kvarterskliniken.se så berättar vi mer!

 

 

Timpool/deltid

Distrikts-/sjuksköterska för timanställning

Just nu söker vi specifikt efter att uttöka vår timpool till Kvarterskliniken i Tanumshede. Vi önskar träffa dig som är distrikts- eller sjuksköterska och om du är specialiserad inom astma/KOL, barn, diabetes eller resevaccin är det stora plus. Du kanske precis slutat arbeta men är ändå inte helt redo att ge upp yrkeslivet, eller föräldraledig med en önskan om att upprätthålla din kompetens eller bara redo för en ny arbetsplats. En arbetsplats med närhet till beslut och med en gemensam vision att tillsammans lyckas bedriva vård på bästa sätt. Hör gärna av dig direkt till klinikledare Ewa Myhre-Karlsson på ewa.myhre-karlsson@kvarterskliniken.se för mer information och ansökan. 

 

Välkommen att maila in din ansökan!

Mail: rekrytering@kvarterskliniken.se

Kontaktuppgifter

 

Kungsportsläkarna

Kungsportsavenyen 33, Göteborg
031 - 33 99 970

 

Kvarterskliniken Lorensberg

Kungsportsavenyen 33, Göteborg
031 - 33 99 303

 

Kvarterskliniken Husaren

Husargatan 44, Göteborg
031 - 33 99 309

 

Kvarterskliniken BVC Göteborg

Kungsportsavenyn 33, Göteborg

031 - 33 99 303

bvc@kvarterskliniken.se

 

Kvarterskliniken Tanum

Affärsvägen 3, Tanumshede
0525 - 640 40

 

Kvarterskliniken BVC Tanum

Familjecentralen, Hedeskolan, Tanumshede

0525 - 640 40

bvctanum@kvarterskliniken.se

 

Huvudkontor/ekonomiavdelning

Kungsportsavenyn 33, Göteborg

Box 3005, 400 10 Göteborg

ekonomi@kvarterskliniken.se