• Lediga tjänster

    Just nu söker vi;

    - Specialister i allmänmedicin

    - ST-läkare

    - Dsk med bvc-kompetens

    - Vikarier sommar 2015

Vill du bli en av oss?

 

Vi på Kungsportsläkarna och Kvartersklinikerna söker alltid efter medarbetare med rätt kompetens och attityd för att komplettera vår arbetsstyrka.

 

Läkare

 

Specialister i allmänmedicin

Är du specialist i allmänmedicin och söker nya utmaningar? Önskar du arbeta i ett företag som drivs av engagerad personal med närhet till beslut och påverkan av din arbetssituation? Till Kvarterskliniken Tanum söker vi just nu efter specialister i allmänmedicin för att bemöta ett ökat patienttryck. Välkommen att höra av dig!

 

ST-läkare

Går du i tankarna att specialisera dig till allmänläkare och skulle vilja göra det på någon av våra vårdcentraler? Vi kan erbjuda ett brett patientklientel och engagerade handledare i antingen centrala Göteborg eller i Tanum. Det råder en stor och intressant variation mellan att arbeta i storstad eller landsbygd. Kontakta oss för mer information!

 

Sjuksköterskor 

 

Distriktssköterska

För våra vårdcentraler i Göteborgs räkning söker vi just nu efter en distriktssköterska. Vi letar efter dig som har flera år av primärvårdsarbete i bagaget, som längtar efter en arbetsplats med medarbetarnas engagemang i centrum. Om du har erfarenhet av BVC och/eller resevaccinering är det två mycket stora plus. Vi avser anställa omgående så skicka in din ansökan redan idag!

 

Timpool

 

Vi har även alltid ett behov av att fylla på vår timpool med sjuksköterskor (gärna med erfarenhet av primärvård och resevaccinering), receptionister och läkarsekreterare.  Vi tar också emot ansökningar redan nu för våra vikarieplatser sommaren 2015.

 

Välkommen att maila in din ansökan!

 

Kontaktuppgifter: rekrytering@kvarterskliniken.se

Kontaktuppgifter

 

Kungsportsläkarna

Besöksadress: Kungsportsavenyen 10
Postadress: Box 3005, 400 10 Göteborg
Tfn: 031 - 33 99 970

 

Kvarterskliniken Lorensberg

Besöksadress: Kungsportsavenyen 10
Postadress: Box 3005, 400 10 Göteborg
Tfn: 031 - 33 99 303

 

Kvarterskliniken Husaren

Besöksadress: Husargatan 44, Göteborg
Postadress: Box 3005, 400 10 Göteborg
Tfn: 031 - 33 99 309

 

Kvarterskliniken Tanum

Besöksadress: Affärsvägen 3, Tanumshede
Postadress: Box 3005, 400 10 Göteborg
Tfn: 0525 - 640 40