• Lediga tjänster

    Vi är alltid på jakt efter kompetenta och engagerade medarbetare. Sök en av våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan.

Vill du bli en av oss?

 

Vi på Kungsportsläkarna och Kvartersklinikerna söker alltid efter medarbetare med rätt kompetens och attityd för att komplettera vår arbetsstyrka.

 

Läkare

 

Specialister i allmänmedicin

Är du specialist i allmänmedicin och söker nya utmaningar? Önskar du arbeta i ett företag som drivs av engagerad personal med närhet till beslut och påverkan av din arbetssituation? Till Kvarterskliniken Tanum söker vi just nu efter specialister i allmänmedicin för att bemöta ett ökat patienttryck. Välkommen att höra av dig!

 

Även till Kungsportsläkarna i Göteborg söker vi just nu efter en specialist i allmänmedicin. Till sommaren 2015 flyttar vi äntligen in i våra helt nyrenoverade lokaler i det sk Kopparhuset på Kungsportsavenyn 33. I och med detta vill vi passa på att uttöka vår grundbemanning ytterligare. Är du intresserad och vill veta mer? Maila oss redan idag!

 

ST-läkare

Går du i tankarna att specialisera dig till allmänläkare och skulle vilja göra det på någon av våra vårdcentraler? Vi kan erbjuda ett brett patientklientel och engagerade handledare i antingen centrala Göteborg eller i Tanum. Det råder en stor och intressant variation mellan att arbeta i storstad eller landsbygd. Kontakta oss för mer information!

 

Distriktssköterska

 

Just nu söker vi en distriktssköterska till Göteborg. Vi önskar träffa dig som är engagerad, kompetent, målmedveten, service-minded och redo för nya utmaningar. Vi är ett företag i ständig utveckling och rörelse mot att lyckas bedriva primärvård på bästa sätt, vilket är en vision alla på företag delar och självklart även du. Tidigare arbete inom primärvård är ett måste och erfarenhet av resevaccinering är ett stort plus. Välkommen in med din ansökan!

 

Timpool

 

Vi har även alltid ett behov av att fylla på vår timpool med sjuksköterskor (gärna med erfarenhet av primärvård och resevaccinering), receptionister och läkarsekreterare

 

Välkommen att maila in din ansökan!

 

Kontaktuppgifter: rekrytering@kvarterskliniken.se

Kontaktuppgifter

 

Kungsportsläkarna

Besöksadress: Kungsportsavenyen 10
Tfn: 031 - 33 99 970

 

Kvarterskliniken Lorensberg

Besöksadress: Kungsportsavenyen 10
Tfn: 031 - 33 99 303

 

Kvarterskliniken Husaren

Besöksadress: Husargatan 44, Göteborg
Tfn: 031 - 33 99 309

 

Kvarterskliniken Tanum

Besöksadress: Affärsvägen 3, Tanumshede
Tfn: 0525 - 640 40

 

Huvudkontor

Besöksadress: Kungsportsavenyn 32, Göteborg

Postadress: Box 3005, 400 10 Göteborg

Tfn: 031 - 33 99 318