• Lediga tjänster

    Vi är alltid på jakt efter kompetenta och engagerade medarbetare. Sök en av våra lediga tjänster eller skicka helt enkelt in en spontanansökan.

Vill du bli en av oss?

 

Vi på Kungsportsläkarna och Kvartersklinikerna söker alltid efter medarbetare med rätt kompetens och attityd för att komplettera vår arbetsstyrka.

 

Läkare

 

Specialister i allmänmedicin

Är du specialist i allmänmedicin och söker nya utmaningar? Önskar du arbeta i ett företag som drivs av engagerad personal med närhet till beslut och påverkan av din arbetssituation? Till Kvarterskliniken Tanum söker vi just nu efter specialister i allmänmedicin för att bemöta ett ökat patienttryck. Välkommen att höra av dig!

 

Även till Kungsportsläkarna i Göteborg söker vi just nu efter en specialist i allmänmedicin. Till sommaren 2015 flyttar vi äntligen in i våra helt nyrenoverade lokaler i det sk Kopparhuset på Kungsportsavenyn 33. I och med detta vill vi passa på att uttöka vår grundbemanning ytterligare. Är du intresserad och vill veta mer? Maila oss redan idag!

 

ST-läkare

Går du i tankarna att specialisera dig till allmänläkare och skulle vilja göra det på någon av våra vårdcentraler? Vi kan erbjuda ett brett patientklientel och engagerade handledare i antingen centrala Göteborg eller i Tanum. Det råder en stor och intressant variation mellan att arbeta i storstad eller landsbygd. Kontakta oss för mer information!

 

Timpool

 

Vi har även alltid ett behov av att fylla på vår timpool med sjuksköterskor (gärna med erfarenhet av primärvård och resevaccinering), receptionister och läkarsekreterare.  Vi tar också emot ansökningar redan nu för våra vikarieplatser sommaren 2015.

 

Välkommen att maila in din ansökan!

 

Kontaktuppgifter: rekrytering@kvarterskliniken.se


Kontaktuppgifter

 

Kungsportsläkarna

Besöksadress: Kungsportsavenyen 10
Postadress: Box 3005, 400 10 Göteborg
Tfn: 031 - 33 99 970

 

Kvarterskliniken Lorensberg

Besöksadress: Kungsportsavenyen 10
Postadress: Box 3005, 400 10 Göteborg
Tfn: 031 - 33 99 303

 

Kvarterskliniken Husaren

Besöksadress: Husargatan 44, Göteborg
Postadress: Box 3005, 400 10 Göteborg
Tfn: 031 - 33 99 309

 

Kvarterskliniken Tanum

Besöksadress: Affärsvägen 3, Tanumshede
Postadress: Box 3005, 400 10 Göteborg
Tfn: 0525 - 640 40