• Lediga tjänster

    Vi är alltid på jakt efter kompetenta och engagerade medarbetare. Sök en av våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan.

Vill du bli en av oss?

 

Vi på Kvartersklinikerna söker alltid efter nya medarbetare med rätt kompetens och attityd för att komplettera vår arbetsstyrka. Utöver vårt uppdrag inom primärvård utför vi även hälsoundersökningar både för företag och privatpersoner, utfärdar intyg och vaccinerar.

 

Vi tar emot ansökningar via e-post till rekrytering@kvarterskliniken.se om inte annat framgår vid respektive tjänst nedan.

 

 

Läkare

Specialistläkare allmänmedicin

Till Kungsportsläkarna, mitt på Avenyn i centrala Göteborg, söker vi nu efter en specialistläkare inom allmänmedicin. Vi är en vårdcentral med ca 10 000 listade, vi driver en stor vaccinationsmottagning på samma adress, vi utfärdar även intyg och hälsoundersökningar. Om du är driven, engagerad, kompetent och nyfiken på hur just vi gör för att ta hand om våra kunder och patienter på bästa sätt - hör av dig så berättar vi mer. 

 

Vi som arbetar här och ser fram emot att välkomna in en ny medlem till vårt team är ett stort gäng mycket engagerade och kompetenta kollegor som ställer höga krav både på oss själva och de i vår omgivning. Vi har alla stora hjärtan och nära till skratt och tvekar inte en sekund på att du inte kommer trivas hos oss.

 

Har vi gjort dig nyfiken? Maila gärna vår medicinskt ansvarige läkare Carl-Peter Anderberg på carl-peter.anderberg@kvarterskliniken.se redan idag för att lära dig mer. Vi avser tillsätta tjänsten omgående och även om vi gärna ser att du arbetar heltid kan vi ha möjligheten att vara flexibla om deltid önskas. Välkommen in med din ansökan!

 

ST-läkare

Går du i tankarna att specialisera dig till allmänläkare och skulle vilja göra det på någon av våra vårdcentraler? Eller är du redan under pågående utbildning men önskar nya utmaningar på en ny arbetsplats? Vi kan erbjuda ett brett patientklientel och engagerade handledare i antingen centrala Göteborg eller i Tanumshede. Det råder en stor och intressant variation mellan att arbeta i storstad eller landsbygd.

 

Välkommen att kontakta oss på rekrytering@kvarterskliniken.se för mer information. 

 

 

Distrikts- och sjuksköterskor

Distrikts- eller sjuksköterska på heltid till Haga

Kvarterskliniken Husaren är vår mysigaste vårdcentral med sina ca 5 500 listade och ett läge precis vid Haga Nygata i centrala Göteborg. Här är vi ett mindre team med desto större samhörighet. Vi söker nu en ny medlem och det är där du kommer in i bilden. Du är sjuksköterska eller distriktssköterska med tidigare arbete inom primärvården, kan du vaccinera och/eller har specialiserat dig är det stora plus. Vi ser också att du är trevlig, socialt begåvad, engagerad och stresstålig. Känner du att beskrivningen passar in? Hör av dig!

 

Vi avser tillsätta tjänsten omgående och vi intervjuar allteftersom så fila inte på ansökan för länge. Maila rekrytering@kvarterskliniken.se redan idag!

 

Välkommen in med din ansökan!

Kontaktuppgifter

 

Kungsportsläkarna

Kungsportsavenyen 33, Göteborg
031 - 33 99 970

 

Kvarterskliniken Lorensberg

Kungsportsavenyen 33, Göteborg
031 - 33 99 303

 

Kvarterskliniken Husaren

Husargatan 44, Göteborg
031 - 33 99 309

 

Kvarterskliniken BVC Göteborg

Kungsportsavenyn 33, Göteborg

031 - 33 99 303

bvc@kvarterskliniken.se

 

Kvarterskliniken Tanum

Affärsvägen 3, Tanumshede
0525 - 640 40

 

Kvarterskliniken BVC Tanum

Familjecentralen, Hedeskolan, Tanumshede

0525 - 640 40

bvctanum@kvarterskliniken.se

 

Huvudkontor/ekonomiavdelning

Kungsportsavenyn 33, Göteborg

Box 3005, 400 10 Göteborg

ekonomi@kvarterskliniken.se