• Lediga tjänster

    Vi är alltid på jakt efter kompetenta och engagerade medarbetare. Sök en av våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan.

Vill du bli en av oss?

 

Vi på Kungsportsläkarna och Kvartersklinikerna söker alltid efter nya medarbetare med rätt kompetens och attityd för att komplettera vår arbetsstyrka. Vi arbetar för att bedriva Primärvård på dina villkor vilket är en vision vi alla på företaget delar. 

 

Läkare

 

Specialister i allmänmedicin

Är du specialist i allmänmedicin och söker nya utmaningar? Önskar du arbeta i ett företag som drivs av engagerad personal med närhet till beslut och påverkan av din arbetssituation? Till Kvarterskliniken Tanum söker vi just nu efter specialister i allmänmedicin för att bemöta ett ökat patienttryck. Välkommen att höra av dig!

 

Även till Göteborg söker vi en specialist i allmänmedicin. Sommaren 2015 flyttade vi äntligen in i våra helt nyrenoverade lokaler i det sk Kopparhuset på Kungsportsavenyn 33. I och med detta vill vi passa på att uttöka vår grundbemanning ytterligare. Är du intresserad och vill veta mer? Maila oss redan idag!

 

ST-läkare

Går du i tankarna att specialisera dig till allmänläkare och skulle vilja göra det på någon av våra vårdcentraler? Vi kan erbjuda ett brett patientklientel och engagerade handledare i antingen centrala Göteborg eller i Tanum. Det råder en stor och intressant variation mellan att arbeta i storstad eller landsbygd. Kontakta oss för mer information!

 

Läkarsekreterare

 

Just nu söker vi en läkarsekreterare att ansluta sig till vårt befintliga team av läkarsekreterare och receptionister på Kungsportsläkarna mitt i centrala Göteborg. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av vårdadministrativ dokumentation i Medidoc och sedvanliga receptionistuppgifter. Det är ett krav att du har mycket goda kunskaper i både det svenska språket som medicinsk terminologi samt är redo att vara vårt ansikte utåt mot patienter och kunder genom ditt arbete i receptionen.

 

Vi ser gärna att du önskar arbeta heltid men vi kan ev vara flexibla. Visa ditt intresse senast 2015-09-24. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Timpool

 

Vi har även alltid ett behov av att fylla på vår timpool med sjuksköterskor (gärna med erfarenhet av primärvård och resevaccinering), receptionister och läkarsekreterare

 

Välkommen att maila in din ansökan!

 

Mail: rekrytering@kvarterskliniken.se

Kontaktuppgifter

 

Kungsportsläkarna

Adress: Kungsportsavenyen 33
Tfn: 031 - 33 99 970

 

Kvarterskliniken Lorensberg

Adress: Kungsportsavenyen 33
Tfn: 031 - 33 99 303

 

Kvarterskliniken Husaren

Adress: Husargatan 44, Göteborg
Tfn: 031 - 33 99 309

 

Kvarterskliniken Tanum

Adress: Affärsvägen 3, Tanumshede
Tfn: 0525 - 640 40

 

Huvudkontor

Besöksadress: Kungsportsavenyn 33, Göteborg

Postadress: Box 3005, 400 10 Göteborg

Tfn: 031 - 33 99 318