• Lediga tjänster

    Vi är alltid på jakt efter kompetenta och engagerade medarbetare. Sök en av våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan.

Vill du bli en av oss?

 

Vi på Kungsportsläkarna och Kvartersklinikerna söker alltid efter nya medarbetare med rätt kompetens och attityd för att komplettera vår arbetsstyrka. Vi arbetar för att bedriva Primärvård på dina villkor vilket är en vision vi alla på företaget delar. 

 

Läkare

Specialister i allmänmedicin

Är du specialist i allmänmedicin och söker nya utmaningar? Önskar du arbeta i ett företag som drivs av engagerad personal med närhet till beslut och påverkan av din arbetssituation? Till Kvarterskliniken Tanum söker vi just nu efter specialister i allmänmedicin för att bemöta ett ökat patienttryck. Välkommen att höra av dig!

  

ST-läkare

Går du i tankarna att specialisera dig till allmänläkare och skulle vilja göra det på någon av våra vårdcentraler? Vi kan erbjuda ett brett patientklientel och engagerade handledare i antingen centrala Göteborg eller i Tanum. Det råder en stor och intressant variation mellan att arbeta i storstad eller landsbygd. Välkommen att kontakta oss för mer information.

 

Timpool

 

Vi har även alltid ett behov av att fylla på vår timpool med sjuksköterskor (gärna med erfarenhet av primärvård och resevaccinering), receptionister och läkarsekreterare

 

Välkommen att maila in din ansökan!

 

Mail: rekrytering@kvarterskliniken.se

Kontaktuppgifter

 

Kungsportsläkarna

Adress: Kungsportsavenyen 33
Tfn: 031 - 33 99 970

 

Kvarterskliniken Lorensberg

Adress: Kungsportsavenyen 33
Tfn: 031 - 33 99 303

 

Kvarterskliniken Husaren

Adress: Husargatan 44, Göteborg
Tfn: 031 - 33 99 309

 

Kvarterskliniken Tanum

Adress: Affärsvägen 3, Tanumshede
Tfn: 0525 - 640 40

 

Huvudkontor/ekonomiavdelning

Besöksadress: Kungsportsavenyn 33, Göteborg

Postadress: Box 3005, 400 10 Göteborg

Tfn: 031 - 33 99 318